5 dingen die u moet weten over de Stein Mart-platina-creditcard - 2024 - INVESTEREN (2024)

De Stein Mart Platinum Mastercard® biedt extra besparing op items die uit het rek vliegen in de winkel van de discountwinkel.

De kaart, uitgegeven door Synchrony Bank, verdient beloningen bij de winkel online en in de winkel en overal waar Mastercard wordt geaccepteerd. Het biedt ook extraatjes zoals exclusieve spaarevenementen, verjaardagsverrassingen en de kans om nog meer beloningen te verdienen met Elite-status. Het jaarlijkse tarief van de kaart is $ 0.

Maar net als de mode en huishoudelijke artikelen van de retailer, is de Stein Mart Platinum Mastercard® niet one-size-fits-all. Afhankelijk van de hoeveelheid die je daar uitgeeft, zul je merken dat andere creditcards met beloningen veel meer waarde bieden, om nog maar te zwijgen van een veel eenvoudiger verlossing.

Toch, als je loyaal bent aan Stein Mart en je daar jaarlijks meer dan $ 500 uitgeeft, zijn de beloningen en retailbeschermingen op deze kaart misschien jouw stijl. Hier is wat je erover te weten valt:

1. Rewards-tarief begint laag …

5 dingen die u moet weten over de Stein Mart-platina-creditcard - 2024 - INVESTEREN (1)

Meer informatie Er zijn verschillende smaken van deze kaart: de instore versie, de Stein Mart Platinum Mastercard® en een Elite-versie van beide. De Stein Mart Platinum Mastercard® verdient:

  • 1 punt per $ 1 besteed in de winkel en online bij Stein Mart
  • 1 punt per $ 1 besteedt overal elders

Punten zijn 1 cent per stuk waard. Als je 1000 punten haalt, ontvang je een certificaat van $ 10. Afhankelijk van uw uitgaven kan dat een tijdje duren.

Een eenvoudige, forfaitaire cashback-creditcard kan een hogere waarde bieden, plus de flexibiliteit om uw beloningen in te wisselen voor geld terug wanneer u maar wilt, om te worden besteed hoe u maar wilt.

De Stein Mart Platinum Mastercard® biedt enkele prikkels voor nieuwe kaarthouders. U krijgt 10% korting op uw eerste online aankoop en een $ 10 Stein Mart-beloningscertificaat als u binnen de eerste 60 dagen na opening van uw account een tweede Stein Mart-aankoop doet (in de winkel of online).

2. … Maar je kunt wel Elite-beloningen verdienen

Je bent automatisch ingeschreven in het Stein Mart Elite Rewards-programma wanneer je de Stein Mart Platinum Mastercard® gebruikt om $ 500 of meer aan aankopen te doen bij Stein Mart (online of in de winkel) in een kalenderjaar.

Wanneer u de Elite-status behaalt, wordt de Stein Mart Platinum Mastercard® geüpgraded naar de Stein Mart Elite Platinum Mastercard, waarmee uw voordelen een make-over krijgen. Je verdient dan:

  • 2 beloningspunten per $ 1 besteed in de winkel en online bij Stein Mart. U verdient nog steeds 1 beloningspunt per $ 1 dat u overal elders besteedt.
  • Gratis verzending wanneer u een account maakt op steinmartcredit.com en u aanmeldt voor online accountbeheer met hetzelfde e-mailadres
  • Exclusieve Elite-verkoopdagen
  • Prioritaire klantenservice

U behoudt de Elite-status op het moment dat deze wordt verdiend en voor het volgende jaar. U moet de uitgavendrempel binnen een kalenderjaar blijven halen om de status te behouden.

De verdiensnelheid van de Elite-versie bij Stein Mart is goed, maar je kunt het nog beter doen met andere beloningen creditcards. Beschouw bijvoorbeeld de Citi® Double Cash Card - BT-aanbieding voor 18 maanden. Het biedt 2% cashback op alle uitgaven - 1% wanneer u een aankoop doet en 1% wanneer u het betaalt - en u hoeft niet aan een bestedingsvereiste te voldoen.

3. De verlossing is langzaam en inflexibel

Je zult te maken krijgen met een onpraktisch verlossingsproces dat bezaaid is met beperkingen. Om te beginnen kun je geen beloningen direct inwisselen; in plaats daarvan verdient u beloningscertificaten die na één of twee factureringsperioden in de e-mail aankomen.

En hoewel u deze certificaten kunt gebruiken voor aankopen die op de Stein Mart Platinum Mastercard® op Stein Mart-locaties in rekening worden gebracht, kunt u ze niet online gebruiken en kunt u ze niet inwisselen voor contant geld of ze toepassen op eerdere aankopen of als betaling op een rekening. (U kunt beloningscertificaten echter combineren met kortingsbonnen of andere promotionele aanbiedingen in de winkel.)

U krijgt ook een limiet van $ 100 aan certificaten per factureringsperiode. Als u meer heeft verdiend, wordt dit overgedragen naar de volgende factureringsperiode.

Beloningscertificaten zijn slechts drie maanden goed, dus gebruik ze of verliest ze. En als u een beloningscertificaat inwisselt voor een aankoop die kleiner is dan de waarde van het certificaat, verliest u het resterende saldo.

Beloningspunten vervallen ook na een jaar als uw account inactief is.

4. Draag geen saldo op deze kaart

Creditcards van winkelmerken zijn berucht vanwege hun hoge rentetarieven en de Stein Mart Platinum Mastercard® is geen uitzondering. Het doorlopende APR is een variabel percentage van 28,74% - dat is ongeveer 13 procentpunten hoger dan het gemiddelde tarief op creditcardrekeningen dat rente genereert.

De Stein Mart Platinum Mastercard® biedt ook geen inleidende rentevrije periode, dus u krijgt geen ademruimte om uw aankopen te financieren.

U hoeft zich geen zorgen te maken over rente als u elke maand uw factuur volledig betaalt. Maar als u een balans hebt, kan de hoge APR een kostbare last worden die de waarde van beloningen wegneemt.

5. Retailbeschermingen bieden toegevoegde waarde

Alle aankopen gedaan met de Stein Mart Platinum Mastercard® worden geleverd met Mastercard-voordelen die extra waarde kunnen bieden. Dit is wat de kaart biedt:

  • Verlengde garantie: Dit voordeel kan oplopen tot een jaar dekking met een originele fabrieksgarantie van 12 maanden of minder.
  • Prijsbescherming: Als u een aankoop doet met de Stein Mart Platinum Mastercard® en een lagere prijs vindt binnen 60 dagen na aankoop, betaalt de prijsbescherming van de kaart het verschil terug tot $ 250.
  • Diensten voor diefstal van identiteitsdiefstal: Als u het slachtoffer bent van identiteitsdiefstal, biedt deze service u hulp bij het beheren van uw account.
  • Mastercard wereldwijde service: Dit biedt 24-uurs hulpdiensten als uw kaart verloren of gestolen is.
5 dingen die u moet weten over de Stein Mart-platina-creditcard - 2024 - INVESTEREN (2024)
Top Articles
Kayla Itsines packs on the PDA with husband Jae Woodroffe in Sicily
Snap Fitness Prices 2024 - Boston Rock Gym
Summit County Juvenile Court
Dr Klabzuba Okc
Music Archives | Hotel Grand Bach - Hotel GrandBach
Whiskeytown Camera
OnTrigger Enter, Exit ...
Find your energy supplier
What is a basic financial statement?
Craigslist Motorcycles Orange County Ca
Love In The Air Ep 9 Eng Sub Dailymotion
Busted Barren County Ky
The best TV and film to watch this week - A Very Royal Scandal to Tulsa King
Loves Employee Pay Stub
Joann Ally Employee Portal
Loft Stores Near Me
Ge-Tracker Bond
Joan M. Wallace - Baker Swan Funeral Home
Betaalbaar naar The Big Apple: 9 x tips voor New York City
Red8 Data Entry Job
Teekay Vop
Del Amo Fashion Center Map
Hctc Speed Test
Apparent assassination attempt | Suspect never had Trump in sight, did not get off shot: Officials
Turbo Tenant Renter Login
Impact-Messung für bessere Ergebnisse « impact investing magazin
Kroger Feed Login
Inter Miami Vs Fc Dallas Total Sportek
Co10 Unr
Ezstub Cross Country
WOODSTOCK CELEBRATES 50 YEARS WITH COMPREHENSIVE 38-CD DELUXE BOXED SET | Rhino
A Plus Nails Stewartville Mn
35 Boba Tea & Rolled Ice Cream Of Wesley Chapel
Mg Char Grill
What Are Digital Kitchens & How Can They Work for Foodservice
Sams La Habra Gas Price
Henry County Illuminate
Today's Gas Price At Buc-Ee's
Gfs Ordering Online
The best bagels in NYC, according to a New Yorker
Ukraine-Krieg - Militärexperte: "Momentum bei den Russen"
Craigslist Odessa Midland Texas
Tripadvisor Vancouver Restaurants
Sofia With An F Mugshot
Ethan Cutkosky co*ck
Lucifer Morningstar Wiki
Uc Davis Tech Management Minor
About Us
Gabrielle Abbate Obituary
Craigslist St Helens
Ephesians 4 Niv
Lux Funeral New Braunfels
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 5553

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.